Chiftelute marinate

de Oana in Pui, 1 Apr 2009 | 8413 vizualizari

 

Este o mancarica rapida si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • un ardei gras mare
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • 3 linguri cu bulion
  • o lingura cu faina
  • marar verde, sare, piper
  • chiftelute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Pentru sos, trebuie sa inabusim mai intai ceapa si ardeiul. Le curatam, spalam si le taiem cubulete si le punem intr-o craticioara cu putin ulei (de palmier folosesc eu). Usturoiul il curatam si il taiem rondele si il aruncam si pe el in craticioara. Adaugam sare si piper si lasam putin la inmuiat. Adaugam apoi 2 pahare cu apa, punem foile de dafin si lasam sa fiarba, cu capac, cam 15 minute.

Intr-un bol punem bulionul si o lingura cu faina, amestecam bine, apoi adaugam o cescuta de apa rece. Turnam sosul peste legumele aburinde si amestecam incet, sa nu se formeze cocoloase.

Chiftelutele pregatite dinainte(eu am avut de pui) le adaugam peste sos si mai lasam 5 minute pe foc. La final presaram marar verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu piept de pui